Team- og ledelsesdans referencer

“For vores uddannelse er det vigtigt at signalere at man ikke kan udvikle sig selv eller sin lederstil gennem det analytiske alene. Man skal selv med. Det blev dansen et rigtigt godt symbol på. Formen med dans som følges op af refleksioner giver en rigtig god snak om hvordan man samarbejder med andre, koordinerer en opgave i en gruppe og udvikler nye måder at gøre tingene på. Selv om snakken hele tiden holdes i forhold til dansen rækker mange af refleksionerne langt ud over og kan nemt bruges til at diskutere andre former for læring, samarbejde og udvikling – og de enkelte deltageres roller.

Hele gruppen har haft en speciel oplevelse sammen, som giver en stor ‘vi-følelse’. 20 mennesker som efter en times tid kan tilpasse sig hinandens bevægelser og synkront stoppe eller starte bevægelser har på en måde allerede noget sammen – og det er jeg sikker på vil være et fundament for holdets videre udvikling.
Pernille er et energibundt, som fylder lokalet med positiv energi – uden at overtage rummet. Hendes humør og energi virker meget smittende på deltagerne og hun har en fantastisk evne til at skabe en fornemmelse af tryghed på trods af at det er lidt grænseoverskridende at stå i et nydeligt konferencelokale i sit pæne tøj og improvisere en dans til vilde trommerytmer sammen med mennesker man næsten ikke kender.”
Hanne Harmsen, tidl. studieleder for executive MBA, Syddansk Universitet & Handelshøjskolen i Århus

Comments are closed.